Voor de beste e sigaret ga je naar EA-Sigaret.nl !

EA Sigaret is gespecialiseerd in de verkoop van de beste e sigaret. E sigaretten zijn te koop in verschillende prijsklassen, kleuren en design. Ook bieden zij meer dan 600 verschillende smaken e-liquid aan. In de webshop zijn 34 verschillende soorten merken e-liquid te vinden. De meest verkochte smaak in Nederland is tabak, maar er zijn ook tal aan fruitsmaken te vinden. De beste e sigaret is er een die volledig naar jouw smaak is gemaakt.

Bestellen bij EA Sigaret

Een artikel bestellen op de webshop gaat eenvoudig en veilig. In de tabaks- en rookwarenwet staat dat iedereen onder de 18 jaar niet mag roken of hier de bijbehorende spullen voor mag aanschaffen. De wet heeft vastgesteld dat minderjarigen geen bestelling mogen plaatsen. Wij moeten voorkomen de beste e sigaret bij minderjarigen terecht komt. Om de bestelling zo veilig mogelijk bij de klant af te leveren kunnen nieuwe klanten verwachten dat wanneer het pakket wordt bezorgd, zij een legitimatie moeten laten zien.

Naast online bestellen kunt u ook langskomen bij het magazijn om producten aan te schaffen en op te halen. Bij de shop kunt u uw bestelling ook contant afrekenen, dit kan via de webshop niet. Op de site kunt u afrekenen via iDeal, Paypal, MRCASH of kiezen voor een handmatige betaling. Voor vragen over de beste e sigaret kunt u langsgaan bij het magazijn. Hier staat van maandag t/m zaterdag iemand voor u klaar tussen 12:00 en 17:30.