Laat jouw TikTok account opvallen! 

Meer likes, views en volgers. Dit wil bijna iedereen die serieus bezig is met sociale media. Maar om dit te bereiken moeten mensen jouw account makkelijk kunnen vinden. Het liefste kunnen TikTok gebruikers jouw account vinden met dezelfde interesses. Bij hen zal jouw content het snelste in de smaak vallen. In deze blog geven we een aantal tips waardoor jouw TikTok account door de juiste mensen gaat opvallen! 

Volgen 

Het kan helpen om zelf relevante accounts te volgen. Heb jij tiktokkers waarbij je inspiratie opdoet? Ga hun volgen! Veel accounts doen hetzelfde en volgen je vervolgens ook terug. Win-win. Waarschijnlijk zal je uiteindelijk meer mensen volgen, dan dat je volgers hebt. Maar dit maakt niet zoveel uit. Als je eenmaal zichtbaar bent, zal je aantal volgers stijgen en kan je gaan opschonen. Zorg er wel voor dat het contrast niet te overdreven wordt. Een account met 50 volgers die 5000 volgt is niet meer zo overtuigend. Naast volgen kan je uiteraard ook reageren op relevante TikToks. Hierdoor ben je meteen meer zichtbaar! Wil je in een keer volgers erbij? Dan is het ook een optie om TikTok volgers te kopen bij Followersnet. Hierdoor hoef je niet te wachten, maar heeft je TikTok account meteen een boost. 

Hashtags

Dit is wellicht de makkelijkste tip die er is. Maar gebruik Hashtags. Door hashtags aan je TikTok toe te voegen is de kans groot dat je content op meer “voor jou” pagina’s gaat komen. Als iemand een TikTok liked met een bepaalde hashtag, krijgt diegene meer TikToks met deze hashtag te zien. Daarnaast kan je ook trending hashtags gebruiken. Wel is het belangrijk dat deze hashtags binnen jouw content vallen. Anders wordt je TikTok misplaatst. 

Buiten TikTok 

TikTok is niet het enige sociale media kanaal. Het is prima als je je focust op TikTok maar kijk ook verder dan dit platform. Eventueel kan je ook Instagram reels of Youtube shorts gebruiken. Dit zijn vergelijkbare kanalen en misschien ook passend bij jouw doelgroep. Door zichtbaar te zijn op meerdere platformen is de kans ook groter dat je ontdekt wordt. Hierdoor zal jouw TikTok account ook eerder gaan opvallen!