Unieke bedrukte bidons gevonden voor een beurs!

Bedrukte bidons

Afgelopen maand stonden we met ons bedrijf op een grote beurs en daarom waren we op zoek naar leuke promotiemiddelen. Ik kwam toen op het idee om bedrukte bidons te bestellen. Omdat wij een leverancier zijn van allerlei sportartikelen past dit perfect bij ons bedrijf. Toen ik op internet ging zoeken, kwam ik al snel op bedruktebidonskopen.nl terecht.

Bedrukte bidonsBedrukte bidons in allerlei varianten

Toen ik de website zag werd ik eigenlijk direct enthousiast. Er was zoveel keuze: sportbidons, maar ook drinkflessen, thermosbekers en allerlei accessoires. Ik koos natuurlijk voor de sportbidons omdat dit het meest passend voor ons is, maar er is dus voor ieder wat wils. Gelukkig had ik ook een ruime keuze in de beschikbare kleuren en heb ik gekozen voor groen (dit past bij de huisstijl van ons bedrijf). Vervolgens kon ik heel eenvoudig ons logo uploaden en was het een kwestie van de juiste gegevens invullen. Omdat wij een groot aantal bidons lieten bedrukken profiteerden wij ook nog eens van een flinke korting en de verzendkosten waren gratis.

Bedrukte bidonsPositieve reclame voor ons bedrijf

Wat ik zelf erg fijn vond van de bedrukte bidons is dat ze zeer snel werden geleverd. Binnen een week had ik mijn bestelling binnen en konden we met een gerust hart op weg naar de beurs. Ik kan deze website dan ook aanraden aan iedereen die op een unieke manier zijn bedrijf wil promoten of meer naamsbekendheid wil genereren. Je hebt een grote keuze op het gebied van kleuren en ontwerp zodat je altijd bedrukte bidons naar wens kunt samenstellen. Ik denk dat wij een goede indruk hebben gemaakt met de bidons als promotie Alle bedrukte bidons zijn dan ook uitgedeeld en wij vinden het zeker voor herhaling vatbaar. Het is ook een erg leuk cadeau voor onze medewerkers of een relatiegeschenk voor klanten!