Raamfolie op je kantoor voor betere resultaten

Raamfolie kan een positief effect hebben op de productiviteit van jou en je collega’s. Het klinkt vreemd, maar het is echt zo. Benieuwd hoe raamfolie kan helpen? Lees snel verder.

Concentratie

Raamfolie

Een veel voorkomend probleem op de werkvloer is afleiding. Zeker wanneer je werkt in een open kantoorruimte, is afleiding aan de orde van de dag. Iemand komt even aan je bureau staan, je hebt zin in een kop koffie of er gaat ergens een telefoon af en je bent weer afgeleid. 

Dan is het natuurlijk extra zonde als je ook nog afgeleid wordt door alles wat er op straat gebeurt. En dat gebeurt best vaak. Zit jouw kantoorruimte aan een drukke straat? Dan wordt je niet alleen afgeleid door constant naar buiten kijken maar ook door mensen die juist naar binnen kijken. Hartstikke zonde van je tijd.

Raamfolie dekt af maar niet helemaal

Met Raamfolie zorg je ervoor dat het raam minder afleidt. Je kunt minder goed naar buiten kijken en mensen op straat kijken minder snel naar binnen. Dit betekent overigens niet dat het gelijk donker is op kantoor: raamfolie laat vaak nog genoeg licht door. Alle voordelen van een groot open raam zonder de nadelen!

Raamfolie

Promotie

Daarnaast is raamfolie natuurlijk een prachtige manier om promotie te maken. Wanneer je dan toch kiest voor folie, kun je bijvoorbeeld een eigen ontwerp laten maken met jouw logo erin verwerkt, of je bedrijfsnaam.