Onze keuze voor een arrangement

Aangezien we nogal ver van de Efteling wonen en toch dit prachtige pretpark wensten te bezoeken, zijn we op zoek gegaan naar Efteling aanbieding , waarbij we de overnachting en de ticketprijs samen konden boeken. Gelukkig hebben we via https://guesthousehotel.nl/ dit ook kunnen vinden. We zijn met een aantal personen gegaan, de kinderen van mijn nicht, mijn nicht zelf en zus. Het guesthouse hotel was precies wat we nodig hadden. Het is zeer stijlvol en warm ingericht, ook ideaal om er als koppel te verblijven en dit te koppelen aan een Efteling-gebeurtenis.

Het voordeel van dit hotel is dat we met de hele familie op dezelfde kamer konden liggen en zo nog wat konden napraten over onze belevenissen is het park. Er was ook een ontbijt in het arrangement begrepen en daarvan hebben we ook goed kunnen genieten, we hadden alles wat we nodig hadden en niets schoot ons te kort.

Ons bezoek aan het park

De Efteling is steeds een leuk park, zowel voor jong als voor oud. We hebben ons dan ook goed geamuseerd. De attracties zijn zeker de moeite, voor de kleintjes zijn er dan weer andere dingen die meer hun aandacht trekken. Zo heeft iedereen toch zijn ideale dag kunnen beleven. De combinatie van de hotel overnachting en het bezoek aan het park is zeker aan te raden. We zouden het zo opnieuw doen.