Online een e sigaret kopen?

Wil jij stoppen met roken? Of gewoon grote dampwolken blazen? Neem dan een kijkje bij https://smokingartgadgets.com/.

Smoking Art Gadgets

De naam zegt het al een klein beetje. Smoking Art Gadgets verkoopt Smoking art gadgets. Denk hierbij aan high quality e-sigaretten en alles wat daarbij komt kijken van de liquids tot de accessoires. Smoking Art Gadgets doet er erg veel aan om onderscheidend te zijn van de concurrentie. Dit doen ze door de service een stapje hoger te zetten en uitbreiding van het assortiment. De service is uitstekend kom maar eens keer langs bij het filiaal en je wordt begroet door de erg vriendelijke werknemers met een bakje koffie of thee. Hetzelfde geldt voor de online service.

Weet jij nog niet welke e sigaret je wilt of wil je graag wat  meer informatie dan kun je ze gerust mailtje of zelfs een appje sturen en natuurlijk kun je ook een telefoontje doen.

Het assortiment

Het assortiment van Smoking Art Gadgets is erg breed. Precies breed genoeg zodat er voor ieder doeleinde wel iets is. Zo zijn er ideale startersset voor de beginnende damper en grote mods voor de mensen die al wat langer bezig zijn met dampen. De producten zijn geselecteerd door de ervaren dampers van Smoking Art Gadgets. Ze hebben bijvoorbeeld het merk aspire dit is momenteel het leidende merk binnen de e sigaret markt. En niet te vergeten is alles binnen het assortiment erg scherp geprijsd. Zo heb je al een starterkit vanaf 22.95,-. Voor meer info: https://smokingartgadgets.com/