Online bier bestellen is mogelijk!

Online bier bestellen

Online bier bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest! Iedere maand doen wij met onze gehele straat een drankje bij ons thuis. Hiermee houden wij onze buurt gezellig en zo te merken stelt iedereen het zeer op prijs. Nu dat wij hierdoor een aantal dagen druk mee in de weer zijn, heb ik ervoor gekozen om te gaan zoeken naar een leverancier. Als wij namelijk een bedrijf konden vinden die het komt bezorgen, dan zal het ons enorm veel tijd schelen. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om het op internet te gaan zoeken. Tijdens mijn zoektocht ben ik bij diverse bedrijven terecht gekomen. Echter ben ik op de pagina van De Drankengroothandel gebleven.

Ruime keuze en online bier bestellen is mogelijk!Online bier bestellen

Uiteindelijk heb ik ervoor gekozen om het assortiment bier bij dit bedrijf eens nader te gaan bekijken. Niet iedereen vindt het standaard biertje lekker namelijk en daar houden wij graag  rekening mee. Enfin, tot onze grote verbazing zagen wij dat je bij dit bedrijf echt alles kunt bestellen! Van een biertje tot aan een fles wijn en dan heb ik het nog niet gehad over de frisdrank die je hier kunt vinden. Wij hebben er uiteindelijk voor gekozen om bij dit bedrijf onze bestelling te gaan plaatsen. Overigens hebben wij er wel voor gekozen om elders wat extra drank in te slaan. Zo wisten wij zeker dat er drinken in huis is mocht er iets niet goed gaan.

Online bier bestellenOp de datum die wij hadden opgegeven stond er netjes een vrachtwagen voor de deur om onze bestelling af  te leveren. Alles, maar dan ook echt alles werd door dit bedrijf naar binnen getild. Het enige wat wij nog moesten doen was het aftekenen van de bestelling en vervolgens gingen zij er weer vandoor! Deze service is geweldig en het online bier bestellen zullen wij zeer zeker vaker gaan doen!