Met jouw persoonlijke groei aan de slag

persoonlijke groei

Wil jij ook met jouw persoonlijke groei aan de slag, dan ben je bij ‘Precies zoals je bent’, aan het juiste adres. Omdat ik zelf altijd erg verlegen ben en soms niet weet hoe ik in bepaalde situaties moet reageren leek mij zo een therapie een geweldige uitkomst. Annemart Visser is een therapeut die weet in dit soort gevallen jouw levenswijze drastisch te veranderen. Zij weet voor jou deuren te openen, waar jij het bestaan niet eens van hebt gehoord. Deze therapie heeft mij bijzonder geholpen om wat steviger in de schoenen te staan, want ik weet nu precies hoe ik moet en kan reageren. persoonlijke groei

Eindelijk mijn persoonlijke groei in beeld gekregen

Door mijn broer ben ik erop gewezen van de ‘Precies zoals je bent’ sessies. Hij is juiste het tegenovergestelde van mij. Hij moet er juist op letten dat hij zijn woede onder controle heeft. Want bij het minste en geringste stond hij al te koken. Nu heeft hij geleerd om deze woede om te zetten in kracht en wel de juiste kracht.

Mijn eigen vertrouwen heb ik dan ook eindelijk gevonden en daardoor mijn persoonlijke groei in het vizier gekregen. Omdat ik altijd zo erg verlegen was, had ik mijn doelstelling in het leven niet bereikt. Daar is nu gelukkig verandering in gekomen.