Kies voor de aanschaf van Poppers online

poppers online

Als je op zoek bent naar Poppers kun je er ook voor kiezen Poppers online te kopen. Bij Poppers-Store vind je een uitgebreid aanbod aan Poppers terug dat je ook nog eens kunt combineren met leuke andere speeltjes.

Waarom deze naam?

Poppers danken hun naam aan het feit dat ze vroeger als ampullen in de handel waren die een poppend geluid maakten bij het openen. Tegenwoordig is het middel in flesjes te koop. Je vindt het in tal van soorten en er zijn ook verschillende maten flesjes online te koop.

Wat voor effect?

Poppers hebben een effect dat vergelijkbaar is met een middel zoals bijvoorbeeld XTC. Het zorgt er voor dat je in een soort roes raakt en doordat je spieren licht verslappen en de hartslag omhoog gaat krijg je een aangenaam gevoel bij het gebruik. poppers online

Wat er niet mee te doen?

Het effect van Poppers duurt maar even dus als je er langer van wilt genieten dien je er meer van te gebruiken. Het is een vloeistof die uiterst vluchtig is en op het moment dat je het flesje opent verdampt het zeer snel. Je gebruikt het middel dan ook door de damp ervan op te snuiven. Inslikken of contact met de huid kan gevaarlijk zijn en wordt dan ook ten zeerste afgeraden, evenals gebruik in combinatie met middelen zoals XTC. Lees voor het gebruik dan ook altijd eerst goed alle informatie door.