Een opblaasbare hottub op mijn feestje

Begin volgende maand is mijn verjaardag en in het eerste weekend vier ik mijn verjaardag. Ik pak dan altijd groot uit en nodig veel mensen uit. Dit jaar wordt ik alweer 30 jaar, reden genoeg dus om nog grootser uit te pakken. Het nadeel, wat ik ieder jaar heb, is dat ik ben geboren in de winter. Je kan dan niet lekker buiten in de tuin je verjaardag vieren. je bent genoodzaakt om het binnen te houden. In verband met de beperkte ruimte in mijn nieuwe woning heb ik besloten om dit jaar toch mijn tuin te betrekken bij mijn verjaardagsfeest.

Lekker warm in de winter

Ik ga namelijk een hottub huren bij easybubbles.nl. Op deze website verkopen en verhuren ze namelijk hottubs en jacuzzi’s. Ik heb ervoor gekozen om een opblaasbaar model te huren omdat deze binnen no-time is op- en afgebouwd. In de hottub kunnen mensen lekker buiten zitten en een drankje drinken. Ik moet bij het versturen van de uitnodigingen dus niet vergeten om te vermelden dat mensen hun zwemkleding een handdoek mee moeten nemen.