Kamperen in luxe

Huisje huren

Kamperen met een goed en mooi gouden randje? Kijk dan eens naar Glamping Nederland! Glamping houdt in dat je glamourous kampeert. Het is een trend op kampeergebied momenteel. Het betekent dat je het traditionele kamperen combineert met luxe. Kamperen met een uiterste luxe twist.

Bij vakantiepark de Leistert kun je uiteraard genieten van deze ervaring. Ze bieden verschillende accommodaties die allemaal de sfeer van het kamperen combineren met comfort en luxe. Tijdens een glamping vakantie in Nederland kun je verblijven met je eigen kampeermiddelen, aangevuld met privé sanitair. Ook kun je gebruik maken van een verhuurobject, zoals een bungalow of een safaritent.

Glamping

Infrarood sauna

In het park heb je verschillende mogelijkheden om te genieten van het glampen. Kom je graag met je eigen tent, kies dan voor een kampeerplaats met eigen sanitair. Je hebt dan een douche, toilet, vaatwasser en water aan- en afvoer geheel tot je beschikking. Wil je het nog luxer? Kies dan voor een kampeerplaats met eigen infrarood sauna! Na een actieve vakantie dag kom je tot rust in de voor jouw eigen sauna, meteen naast je caravan of tent. Beschik je niet over eigen kampeermiddel? Dan zijn er diverse accommodaties te huur. Je kunt deze vinden op de website, scroll door de website heen om alles goed te bekijken. Mocht je er vragen over hebben kun je contact opnemen met de receptiemedewerker. Het park is uitgeroepen tot de beste bungalowpark in Nederland, en heeft goede reviews, het is de moeite waard om hier eens naartoe te gaan.

Spelen