Kalenderklok voor meer rust in huis

Mijn zoektocht naar een kalenderklok verliep eenvoudiger dan dat ik had verwacht. Helaas heeft mijn partner tijdens zijn werk een ongeluk gekregen. Hierdoor is hij aan een oog blind geworden en kan hij met het andere oog erg slecht zien. Na verloop van tijd zou het wel over moeten gaan, echter is dat tot op heden nog niet het geval geweest. Wat hij persoonlijk erg belangrijk vind is dat hij de tijd en datum kan blijven lezen. Op zijn mobiele telefoon lukt dat helaas nog niet. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om voor hem een speciale kalenderklok te bestellen. Zo kan hij alsnog de tijd en datum blijven zien zonder hier al teveel moeite voor te moeten doen.

Online gezocht naar de kalenderklok

Tijdens mijn zoektocht op het internet naar deze klok kwam ik terecht op de website van Worldwide Vision. Op deze website vind je vrijwel alles wat slechtziende en slechthorende kunnen gebruiken. Van een leesloep tot aan een mobiele telefoon met grote toetsen is er verkrijgbaar. Bovendien zijn de kosten die zij hanteren erg aan de lage kant en dat is wel zo prettig.

De bestelling is geplaatst

Mijn partner heeft wel met mij meegekeken met wat hij kon zien. Hij was sowieso al ontzettend blij dat het mogelijk is om een kalenderklok te bestellen via het internet. Zo hebben wij de bestelling geplaatst en hoefde wij alleen nog maar te wachten totdat het wordt bezorgd. Nog geen dag later hadden wij de bestelling al in ontvangst mogen nemen en daar zijn wij zeer tevreden over. Mijn partner is weer helemaal in zijn doen. Hij kan de tijd weer fijn lezen en hoeft zich nergens meer zorgen om te maken.