Ik kon mijn auto direct verkopen

Ik kon mijn auto direct verkopen

Omdat ik een baan zo goed als om de hoek van onze woning heb weten te vinden, werd mijn auto een beetje overbodig. Mijn man heeft ook een auto en als wij in het weekend op pad gaan, gaan wij automatisch al met zijn auto. En daarom moest mijn auto worden verkocht en het liefst zo snel mogelijk, want ik betaalde hier natuurlijk nog wel de belasting en verzekering voor. Ondanks dat er een aantal mensen naar mijn auto zijn wezen kijken is deze nog altijd niet verkocht, dit komt omdat ik te ver moest zakken met de prijs. En dit terwijl ik deze auto door een kennis heb laten taxeren die zelf ook bij een garage werkt. En daarom wilde ik vol houden. Toen ik van een vriendin als tip deze site door kreeg, ben ik hier tot de ontdekking gekomen dat je hier letterlijk je auto direct verkopen kan en daarom besloot ik om mijn telefoonnummer achter te laten zodat ik werd terug gebeld. En diezelfde middag kreeg ik al een telefoontje, wat zo prettig is, is dat de mensen van dit bedrijf bij jou aan huis komen en de auto direct meenemen. En dan wel tegen de prijs die mij goed in de oren klonk!