Geniet ook van een bakfiets

Bakfiets kopen

Een bakfiets kopen van Dolly betekent dat je niet alleen kwaliteit koopt, maar ook een zeer modern en trendy model. Licht van gewicht, zeer wendbaar in het verkeer en een functionele kunststof dubbelwandige bak om goederen en je kinderen te kunnen vervoeren. De bakfiets rijdt prima en de hulpmotor doet precies wat deze moet doen, helpen als trapondersteuning bij wind tegen of een weg omhoog. Maar natuurlijk kun je de motor ook gebruiken als je geen zin hebt om je eigen flink in te spannen.

Bakfiets kopen

Koop een bakfiets naar je eigen smaak

Wil je een bakfiets kopen dan is het natuurlijk een geweldige toevoeging als je zelf mag bepalen hoe deze eruit komt te zien. De kleur van het frame en de bak mag je zelf kiezen, meer dan 40 combinaties zijn mogelijk. Op deze manier heb je altijd de gewenste moderne sportieve bakfiets waar je al zo lang naar op zoek bent. Het design van de fiets is niet zomaar ontworpen, maar met grote aandacht. Dat zie je ook terug aan het model, niet alleen de bak is van grote kwaliteit maar de fiets ook.

Bakfiets kopen

Niet te koop in de winkel

Omdat we verschil willen maken met een normale fietsenwinkel hebben we besloten bij een bakfiets kopen dat we dat professioneel willen aanpakken. We komen namelijk aan huis wanneer je interesse hebt in een Dolly bakfiets. In je eigen omgeving kun je dan de bakfiets testen en ervaren, of dit nu een elektrisch model is of niet. Wil je op locatie een proefrit maken dan is in Utrecht ons centrum waar je ook een proefrit kunt maken, en niet te vergeten alle informatie aan kunt vragen.