Autorijles Purmerend is super!

Autorijles Purmerend is super!

Ik heb mijn rijbewijs gehaald dankzij autorijles Purmerend. In het begin was ik namelijk nog een beetje onrustig in de auto maar dankzij goede rijlessen ging dat snel weg. Ik heb zeer fijne rijlessen gehad en heb met plezier mijn rijbewijs gehaald. Ik ben inmiddels alweer 22 jaar en het is een tijdje geleden dat ik mijn rijbewijs gehaald heb. Mijn broertje heeft nu 7 lessen gehad en vertelde mij dat hij behoorlijk enthousiast is over autorijles Purmerend. Daardoor heb ik besloten om een stukje over de rijschool te typen. Autorijschool Weidevenne is namelijk een zeer fijne rijschool waar ik met plezier mijn rijbewijs gehaald heb. Ik heb goede lessen gehad maar tegelijkertijd heb ik ook plezier gehad met mijn rij instructeur. De lessen waren heel relaxed waardoor ik rustig in de auto zat. Mijn rij instructeur heeft veel goede adviezen en tips gegeven. Maar kon ook voor plezier tijdens het rijden zorgen door leuke opmerkingen te maken. Mijn broertje heeft een andere instructeur als ik maar verteld eigenlijk dezelfde positieve dingen als ik. Veel mensen hebben geen zin in hun rijlessen maar dat hebben mijn broertje en ik anders ervaren dankzij autorijschool Purmerend!