Audinc neemt kopzorgen weg

Audinc is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in op maat gemaakte gehoorprotectie en in-ear gehoorsystemen. De missie van het bedrijf is om mensen te beschermen tegen gehoorschade. De oordopjes worden aangemeten aan je oor, waardoor je niet alleen een oordop krijgt die geoptimaliseerd is voor jouw lichaam maar die ook nog eens lekker zit. Er zijn oordoppen verkrijgbaar voor verschillende sectoren.

Audinc
Gehoorbeschadiging zit in een klein hoekje. Je oren worden namelijk elke dag blootgesteld aan hard geluiden of druk en hebben zelf geen beschermingsmechanisme. Het is daarom goed om je oren een handje te helpen – met oordoppen. Om je oren de optimale bescherming te bieden, maakt de speciaalzaak bescherming naar de vorm van jouw oor. Op maat gemaakte oordoppen zijn er in allerlei vormen en maten: voor hobby’s (zoals klussen), industrieel werk, motorsport, oordopjes voor portofoons, schietsport, slapen en zwemmen. Ben je werkzaal in de muziekwereld, dan kun je in-ear systemen te verkrijgen. Deze verschillen in werking en geluidskwaliteit iets van de reguliere oordop.

Oordoppen die er toe doen
Oordoppen op maat zijn niet alleen aan te raden op het gebied van comfort. Je wilt natuurlijk optimaal kunnen genieten van al je hobby’s of je werkzaamheden kunnen uitvoeren zonder je zorgen te maken over gehoorbeschadiging. Audinc helpt je hierbij. Zo is de gehoorprotectie onderhoudsvriendelijk, gaat het lang mee en door de filtertechniek wordt alleen schadelijk geluid geremd.  Je kunt gefocust blijven op de dingen die er toe doen.