Académie

Kwaliteit: dat is waar het om gaat bij het Franse innovatieve huidverzorgingsmerk Académie. Het wereldberoemde merk heeft een zeer uitgebreide lijn met producten waarvan elk op basis is van wetenschappelijk onderzoek. Continue verbeteringen leiden tot producten met hoogwaardige kwaliteit en een optimale werking. Académie volgt een bepaalde behandelmethode van drie stappen om het mooiste resultaat te krijgen. De eerste stap is om de huid te reinigen zodat verzorgingsproducten die hierna worden aangebracht beter opgenomen kunnen worden. Vervolgens wordt de huid gestabiliseerd, doordat deze van vocht wordt voorzien. De derde stap is bestrijden. Huidproblemen als acne, rosacea, pigmentvlekken en rimpels worden aangepakt bij de bron en zullen op den duur verdwijnen. 

Sinds de oprichting in 1890 staat het merk bekend om haar innovatievermogen, haar uitmuntendheid en haar specifieke huidverzorgingsaanpak. Het bedrijf bevat verschillende waarden die zij wil nastreven en wil uitstralen. Innovatie is één van deze waarden. Académie is een modern bedrijf waar onderzoek en ontwikkeling geen grenzen kent. Het merk is altijd op zoek naar verbeteringen wanneer het gaat om actieve ingrediënten. Een andere waarde die Académie aanhoudt is uitmuntendheid. Toen het merk haar producten ging verkopen, gebeurde dit vanuit een exclusieve en prestigieuze plek aan de Rue Saint-Honoré in Parijs. Dit was de allereerste schoonheidssalon in Frankrijk. De oprichter van Académie was ervan overtuigd dat het mogelijk was om eeuwig jong te blijven dankzij wetenschappelijk geformuleerde producten. Zijn kennis en zijn Franse standaard van uitmuntendheid hebben zich snel over de wereld verspreid. Nu weten miljoenen mensen over de hele wereld van de kwaliteit van het merk af. Professionaliteit is ook een belangrijke waarde voor Académie. Het merk gaat altijd professioneel te werk en heeft altijd schoonheidsspecialisten tot je beschikking die advies op maat geven en je alles kunnen vertellen over de verschillende actieve ingrediënten. Aan de waarden te zien die het merk nastreeft, merk je dat Académie er alles aan doet om de consument te voorzien van producten van de hoogste kwaliteit.

Bij Beautyfashionshop bieden we verschillende productlijnen van Académie aan. Hierdoor zit er altijd wel een collectie bij die bij jouw huidtype of huidprobleem past. Zo heeft het merk producten tegen acne en puistjes, pigmentvlekken en zelfs tegen eczeem. Maar ook als je geen probleemhuid hebt, kan je bij Beautyfashionshop terecht voor de beste Académie producten. Zo zijn er verschillende zelfbruiners, zonbeschermingsproducten, lichaamsverzorgingsproducten en zelfs make-up. Ook voor mannen heeft het merk een productlijn ontwikkeld met basisverzorging als douchegel, oogcrème en scheerschuim. Voor alle Académie producten ga je snel naar Beautyfashionshop. Hier vind je een breed assortiment en kan je snel, voordelig en veilig genieten van jouw favoriete verzorgingsproducten.