Zonder een stormvaste parasol heeft het hier geen kans van slagen

Wonende aan de kust, kun je je misschien voorstellen wat een wind wij hier dagelijks te verstouwen krijgen. Ik woon een beetje achteraf, zonder directe buren om me heen in de directe omgeving, in een prachtig pand uit de jaren twintig van de vorige eeuw. Het heeft ooit als een hotel gediend toen hier nog echt een badplaats was, maar inmiddels is het er uitgestorven, zijn de toeristische trekpleisters naar andere gelegenheden uitgeweken. Voor mij ideaal want zo heb ik hier heerlijk de rust samen met mijn partner, drie kinderen en twee honden. Vanwege de wind is het zaak je terras erop aan te passen en dus kocht ik onlangs nog een zonneschermen terras. Een gewone parasol heeft hier werkelijk geen kans van slagen, die is binnen een dag omgewaaid en ik zag dat persoonlijk niet zitten. De stormvaste parasol die ik kocht is in feite een doek dat we hebben gespannen over de zijkant van het huis, daar waar we het liefste zitten. Het maakt het tot een nog comfortabeler plek om te vertoeven, de plek waar ik toch altijd al graag zat wordt op deze manier nog eens aantrekkelijker om je terug te trekken.