Zoek je een bijbaan in Haarlem?

Zoek je een bijbaan in Haarlem?

 

Ik ben 19 jaar en woon in Haarlem en ben lange tijd op zoek geweest naar een bijbaantje. De reden dat ik opzoek was naar een bijbaantje is omdat ik ervaring op wil doen en geld wil verdienen. Via een collega fijn mijn vader ben ik terecht gekomen bij bijbaan in Haarlem. Mijn vader vertelde mij dat ik is moest gaan praten met de dochter van zijn collega. Zij vertelde mij dat ze het erg naar haar zin had bij 2Contact. Ze werkt in een leuk en succesvol team en vertelde mij dat ze haar eigen werktijden mag bepalen. Dat was voor mij erg interessant omdat ik erg intensief met mijn studie bezig ben. En moeilijk tijd kan vrijmaken voor een bijbaantje. Dit overtuigde mij al om voor deze bijbaan in Haarlem te gaan. Toen ze mij vertelde dat het werk ook nog is goed betaalde was ik helemaal verkocht. Ik ben meteen gaan bellen en mocht op gesprek komen. Inmiddels werk ik alweer een halfjaar bij 2Contact en bevalt het werk mij nog steeds erg goed. Mijn collega’s zijn erg gezellig en ook de pauzes zijn leuk.