Zes unieke ideeën voor je medewerkers

Op zoek naar de perfecte cadeaus voor uw werknemers? Of je nu je waardering wilt laten blijken voor goed verricht werk, of gewoon wat vakantievreugde wilt verspreiden, wij hebben het voor je geregeld.

Hier zijn zes geweldige cadeau-ideeën die zeker een glimlach op het gezicht van uw werknemers zullen toveren:

1. Mokken of drinkbekers

Bedrukte mokken of bekers zijn een geweldig cadeau voor elke koffie- of theeliefhebber in uw team. Voeg de naam of initialen van elke werknemer toe voor een speciaal tintje.

2. Een gegraveerde pen

Een mooie pen wordt altijd gewaardeerd, vooral als hij gegraveerd is met de naam van de ontvanger. Kies uit een groot aantal stijlen om de perfecte pen voor uw werknemers te vinden. Dit kan je laten doen bij bijvoorbeeld bedrukken.nl.

3. Notitieboekjes

Een mooi notitieboekje is perfect voor het noteren van ideeën, het maken van notities, of zelfs voor het maken van krabbels. Nogmaals, het toevoegen van een persoonlijk tintje met de naam van elke werknemer maakt dit cadeau extra speciaal.

4. Bureau-accessoires

Verfraai het bureau van uw werknemers met een aantal nieuwe bureauaccessoires. Een mooie muismat, een bedrukte stressbal, papierhouder of pennenhouder kan een geweldige aanvulling zijn op elke werkplek.

5. Cadeaubonnen

Soms is het beste geschenk is het geven van je medewerkers de mogelijkheid om zichzelf te trakteren. Of het nu een gift card naar hun favoriete koffiehuis of restaurant, of een gratis pas naar de film, ze zullen het zeker waarderen.

6. Kleding op maat

Logo t-shirts, hoeden, of andere aangepaste kleding maken grote geschenken voor werknemers, en ze zijn ook een geweldige manier om uw bedrijf te promoten. Je werknemers zullen graag pronken met hun nieuwe uitrusting, en je zult genieten van de gratis reclame!

We hopen dat deze lijst je een aantal goede ideeën heeft gegeven voor geschenken voor je werknemers. Wat je ook kiest, ze zullen de attentheid zeker waarderen.