Voor een wietplantage verwijderen ben je bij Property Herstel aan het juiste adres

Voor een wietplantage verwijderen ben je bij Property Herstel aan het juiste adres

 

Het begon een jaar of vijftien geleden, toen ik voor een klein bedrag een tweede pand kon kopen, ik kreeg de smaak te pakken. Zodra de inkomsten van huur binnenkomen, kun je weer meer kopen en zodoende verzamelt je kapitaal zich, het breidt en het breidt maar uit. Enfin, in mijn geval is het zelfs zo dat ik nu een stuk of twintig panden heb door de hele stad en ik me er al een tijdje van bewust ben dat ik het overzicht niet meer zo heb. Dat werd onlangs pijnlijk duidelijk toen een van mijn huurders opgepakt werd omdat zij een wietplantage runde in een van mijn panden. Deze vrouw had het zo voor elkaar dat ze alle ruimte, zo rond de tachtig vierkante meter, gebruikte voor haar kwekerij.

 

Zeer tevreden over de ontruiming

 

Ik heb het met eigen ogen gezien, die kwekerij, en wist een ding zeker: hier wilde ik zo snel mogelijk vanaf. Voor een wietplantage verwijderen ben je bij Property Herstel aan het juiste adres, zou ik maar willen zeggen, want dit is het bedrijf dat ik inschakelde en ik ben zeer tevreden over het geleverde werk.