Tijd voor nieuwe ballerina keukens

Sinds jaren werk ik in een hostel in de hoofdstad van ons land. Ik ben er ooit begonnen toen ik nog student was en ik een bijbaantje zocht, via een vriendin kon ik hier terecht. Ik ben echter nooit meer weggegaan aangezien ik het contact met alle mensen zo leuk vind. Mensen zeuren altijd over toeristen hier in de stad maar ikzelf vind ze over het algemeen zeer vriendelijk en open. Mensen zijn oprecht geïnteresseerd in dit land, althans de meesten van hen dan. En zo komt het dat ik hier alweer een tijd werk en inmiddels gepromoveerd ben tot algemeen manager, ik regel alles en zo dus ook de verbouwing die hier plaatsvindt momenteel. Zo ben ik onlangs gaan rondkijken naar ballerina keukens, want die vonden we goed bij de sfeer hier passen. Dit hostel heeft drie verdiepingen en op de begane grond bevinden zich op twee plekken twee verschillende eiken keukens, zo wordt de ruimte tenminste een beetje verdeeld over de soms wel honderd verschillende gasten die hier tegelijkertijd zijn. De oude eiken keukens waren inmiddels behoorlijk vergaan en ik heb dan ook aangedrongen op de vervanging ervan, het werd tijd ook.