Een reconnective healing gehad

reconnective healing

Een reconnective healing, daar was ik naar opzoek. Dus ik ging lekker achter mijn computer zitten en zocht er naar op het internet. Zo kwam ik al snel terecht op de website van Special Life. Deze praktijk is van Marcel Voermans die al een aantal jaren ervaring heeft met deze soort healing. Je kan dan ook terecht bij deze onderneming met verschillende vraagstukken en klachten. Of deze vragen spiritueel of lichamelijk is, dat is voor deze onderneming geen enkel probleem. Afhankelijk welke vraag jij heb, zijn er natuurlijk verschillende healing behandelingen mogelijk.

reconnective healing

Tijdens de reconnective healing weer contact met me eigen ziel

Omdat het mij een hele fijne praktijk leek, Special Life, had ik een afspraak gemaakt. Door deze speciale healing kreeg ik weer contact met mijn ziel. Het is zo dat voor onze geboorte wij zelf kiezen welke lessen wij in ons leven willen leren. Toch drijven wij door de jaren heen hier steeds verder van weg. Doordat je weer in contact komt met je ziel, wordt er een zelfgenererende karakter van het lichaam geactiveerd. De reconnective healing heeft mij gebracht tot waar ik nu sta en weet nu wat ik verder wil in mijn fijne leven.