Plafondverlichting kan de perfect oplossing zijn voor jou!

Soms heb je een specifieke lamp nodig voor een specifieke plek (bijvoorbeeld een plafondlamp) en kun je niet de perfecte oplossing vinden. Wij raden de spots met plafondverlichting aan. Er zijn veel verschillende plafondverlichtingsarmaturen waarmee je een unieke verlichting voor uw huis kunt krijgen.

Plafondlampen kunnen niet alleen de hele kamer verlichten, ze zijn ook een geweldige manier om de stijl te laten zien. Van schijnwerpers tot verzonken plafondlampen tot hangers die een designstatement maken, er zijn veel opties om je favoriet te kiezen. Industriële verlichting is een interieurtrend die de laatste jaren aan kracht wint. Door het huis een industriële uitstraling te geven, kun je jouw styling horizon verbreden. Van opvallende plafondhangers tot nautische wandlampen en hangende kappen, wij hebben industriële lampen die bij je passen.

Industriële plafondlampen zijn een vaak genegeerd aspect van interieurontwerp en verlichting. Het is noodzakelijk geworden om in elke binnenruimte de juiste soort industriële plafondlampen te installeren, aangezien deze lampen meer doelen dienen dan je zou denken. Van aan de muur gemonteerde plafondlampen en hangende lampen tot inbouw- en railverlichting, het moderne assortiment aan plafondverlichtingsarmaturen en lampen is ongelooflijk. Zo erg zelfs dat het  moeilijk kan worden om het juiste type plafondlamp voor het huis te kiezen!

Een statement maken betekent niet per se dat je een gigantische industriële plafondlamp kiest die helder schijnt en al het andere in de kamer overweldigt.

Inbouw of Semi-inbouw plafondlichten kan ook een oplossing zijn

Zoals de naam al doet vermoeden, wordt dit type plafondverlichting verzonken in het plafond gemonteerd, waardoor het lijkt alsof het licht door het plafond komt. De meeste inbouwplafondlampen bieden directe verlichting die kan worden aangepast aan de grootte van de kamer. Plafondlampen voor inbouw of half verzonken montage zijn het meest geschikt voor compacte kamers met lage plafonds of grotere kamers die omgevingsverlichting nodig hebben.