Meubels op maat laten maken is een uitkomst

meubels op maat laten maken

Wij hebben voor een tijd terug meubels op maat laten maken. Hoemeubels op maat laten maken wij hiertoe zijn gekomen zal ik je vertellen. Al een tijd wonen wij in een zeer mooi huis. Lekker ruim, met één nadeel. De slaapkamers hebben allemaal een schuin dak. Nadeel is dat je hier geen standaard kast neer kan zetten en hierdoor een ruimte over hou, waar je niets mee kan. Althans een standaard kast zal hier niet gaan passen.

Wij hadden dit opgelost om hier kratten neer te zetten. Kratten met kleding en andere spullen. Elke keer als ik deze kamers op kwam ergerde ik mij kapot. Het stond zo slordig en zeer ongezellig. Hier moest echt een oplossing voor komen, want dit was geen gezicht. 

De oplossing was meubels op maat laten maken

meubels op maat laten makenNadat ik er genoeg van had om kratten op de kamers te hebben staan, zijn wij naar een oplossing gaan zoeken. Deze hadden wij al vrij snel gevonden bij Wortman Meubelen. Dit familiebedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en maken de mooiste meubelen. Het enige wat jij hoeft te doen is hier ene afspraak maken om langs te komen. Eventueel kan er ook een medewerker van dit bedrijf bij jou thuis komen. Door middel van recente foto’s en de juiste afmetingen gaan zij samen met jou om de tafel zitten. Hier kan jij de wensen kenbaar maken en maken zij een schets. Zodra deze schets is goedgekeurd, wordt er een 3d print gemaakt. Nadat alles door jou is goedgekeurd, inclusief de voorlopige prijsofferte, gaan zij ermee aan de slag.

Eindelijk hebben wij slaapkamers met zeer unieke kasten. Wortman Meubelen heeft zijn uiterste best gedaan. Wij zijn zeer te spreken over meubels op maat laten maken. Zeer mooi en bijzonder vakkundig hebben wij nu kasten op de kamers met heel veel bergruimte staan.