Klimtouw nodig voor iets heel aparts

klimtouw

Een klimtouw wordt vaak gebruikt bij bergbeklimmers en mensen die op hoogte werken.Hiervoor is het belangrijk dat het touw dan ook van zeer stevige kwaliteit is. Hiervoor kan je het beste naar een goede winkel gaan, die weten wat zij verkopen. De naam van deze winkel is VDSTEENXXL en hier kan je bijzonder goed slagen. De medewerkers kunnen hier precies vertellen wat wel of niet geschikt is voor een bepaalde sport of werkzaamheid. Vaak bij de bergbeklimmers is een zeer stevig touw een must. Dit moet dan ook aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Je moet er toch niet aan denken als jij halverwege een berg hangt en het touw begint te rafelen. Voor mijn woning was ik ook op zoek naar een goed stuk touw. Niet omdat ik van plan was om te gaan klimmen. Nee ik wilde hier mijn woning mee opknappen.  klimtouw

Zeer stevig en mooi klimtouw gevonden en gekocht

Omdat ik bezig was om mijn woning op te knappen, was ik op zoek naar een stevig stuk klimtouw. Ik weet het dat ik hiervoor ook naar een kluswinkel zal kunnen gaan. Maar om er zeker van te zijn dat ik een stevig stuk touw koop, ben ik bij VDSTEENXXL  terecht gekomen. Hier weet ik zeker dat al het materiaal dat zij hier verkopen aan bepaalde veiligheidseisen voldoen. Waar ik dit draad voor wil gebruiken is voor de trap. Als trapleuning wel te verstaan. Natuurlijk heb je hier speciale scheepstouw voor om te gebruiken, maar dat vond ik juist niet mooi. Ook is de prijs hiervan in een gewone winkel veel en veel te duur. Nu ik mijn keuze op VDSTEENXXL heb laten vallen, ben ik meteen geslaagd. Behalve de enorme keuze aan verschillende materialen, was de prijs ook zeer aantrekkelijk. Mijn trap is klaar en ziet er met de nieuwe trapleuning fantastisch uit. klimtouw