Keukens modern in juiste prijsklasse

Mijn vrouw was specifiek op zoek naar keukens modern, dit omdat ze een duidelijk idee heeft bij wat ze wil. Ze is op interieur gebied veel beter dan ikzelf, ik durf eerlijk te zeggen dat ik niet goed weet wat mijn stijl is, ik kan bepalen wat ik mooi vind en wat ik niet mooi vind, maar het zelf uitzoeken is voor mij een moeilijke opgave. Gelukkig wordt dit goed aangevuld door mijn vrouw, die altijd een vaste visie heeft betreft een uitstraling of een interieur. Ze had best een goede styliste kunnen worden als ze hier voor was gegaan. Mijn vrouw is dol op strak en modern en keukens modern was dan ook al gauw besloten. We gingen naar een keuken op maat dealer toe die zich vooral richten op keukens modern en al gauw hadden we een breed scala aan keukens waar we uit konden kiezen. Mijn vrouw heeft alles samengesteld en ontworpen, samen met de ontwerpers en na een maand hadden we al een perfecte keuken voor ogen, eentje waar ik ook zeer tevreden over was. Zo hebben we voor een goede prijs een keuze kunnen maken en kunnen we nu elke dag heerlijk koken in onze gloednieuwe keuken.