Instructeursopleiding

Heeft u ervaring op het gebied van veiligheid en bedrijfshulpverlening en bent u eraan gewend om trainingen te geven aan groepen mensen? Geef u dan op voor onze opleiding tot instructeur bij G4S en kom ons team versterken! G4S is de specialist op het gebied van veiligheid op de werkvloer. In onze prachtige vestigingen, verspreid over de hele wereld, leiden wij al jaren vele cursisten op. Ook in Nederland beschikken wij over mooie locaties waar wij realistische trainingen voor onze cursisten verzorgen.

Realistische omgeving

Omdat de trainingen van 4GS in een zeer realistische omgeving worden gegeven, krijgen onze cursisten een schat aan praktijkkennis mee en gaan ze met een zeker gevoel terug naar hun bedrijf. Voor onze instructeurs is het ook extra leuk om les te geven in deze uitdagende omgeving. Dankzij onze unieke locaties kunnen wij levensechte scènes neerzetten: geef BHV en EHBO les in onze nagebootste ziekenhuisafdeling, winkelafdeling of in een echte tram. Theorie en praktijk worden bij onze trainingen afgewisseld, maar de trainingen staan vooral in het teken van praktijkervaring opdoen. Wij weten het zeker: oefening baart kunst!

Een veiliger bedrijfsleven begint bij G4S

Om onze kandidaten optimaal te kunnen klaarstomen voor het lesgeven in onze trainingen, leiden wij onze instructeurs intern op. G4S is een groot bedrijf en geregeld op zoek naar mensen die beschikken over de juiste achtergrond en vaardigheden om onze cursisten op te kunnen leiden tot goede EHBO-ers en bedrijfshulpverleners. Mail of bel ons voor meer informatie over de toelatingseisen van deze instructeursopleiding en help het bedrijfsleven van Nederland veiliger te maken!