Ik heb een afspraak gemaakt via www.pauldekkers.com

Ik heb een afspraak gemaakt via www.pauldekkers.com

Toen ik op mijn mobiel de link, www.pauldekkers.com doorgestuurd kreeg ben ik in de pauze eens gaan kijken hiernaar en zo viel letterlijk mijn mond ervan open. Wat een mooie werk is hier te vinden zeg! Ik ben net zwanger en ik kon het niet laten om dit stiekem met mijn beste vriendin te delen. Zij is zo enthousiast en komt nu al aan met leuke babykamer ideeën. Het is nog wat vroeg maar ik ontvang natuurlijk graag leuke tips. En zo ben ik natuurlijk erg blij dat ik www.pauldekkers.com nu heb om over een aantal weken te kunnen bezoeken om een afspraak te kunne maken met Paul Dekkers, het nodigde mij toen ook helemaal niet uit om nog elders te kijken en toen ik thuis kwam moest ik het dan ook al snel aan mijn man laten zien. Ik heb maar verteld dat ik deze site zelf ben tegen gekomen want hij mocht eigenlijk niet weten dat ik onze blijde verwachting stiekem had verteld. En ook mijn man vond het prachtig en zo hebben wij na de eerste echo toen wij de bevestiging pas echt kregen het nieuws aan iedereen verteld en ik ben een afspraak gaan maken via www.pauldekkers.com.