Ik ben erg blij dat ik deze website als tip had doorgekregen

Ik ben erg blij dat ik deze website als tip had doorgekregen

Wat is dit toch een leuke website zeg! Alles aan led verlichting en accessoires hiervoor kun je vinden op deze website. Ik kreeg deze tip van een collega waar ik in de pauze mee stond te praten, ik vertelde dat wij het weekend aan de slag gingen met de slaapkamer van onze zoon. En toen kwam zij met het idee om met ledstrips zijn bedrand te verfraaien of juist langs de muren. En met deze informatie ben ik eens naar mijn man gegaan en ook hij vond dit een goed idee. De strips heb ik besteld in het groen op deze website en al snel was deze binnen. Ik ben dan ook direct gaan kijken hoe wij deze het beste op de kamer van onze zoon konden bevestigen. Toen mijn man thuis kwam en ik mijn zoon even onder de douche stuurde, heb ik samen met hem besloten hoe het er uit moet komen te zien en in de tijd dat mijn zoon aan het douchen was en nog even met mij naar beneden ging om wat te drinken, was mijn man al klaar met de verlichting. Toen was het tijd voor mijn zoon om naar bed te gaan en kon zijn ogen niet geloven toen hij binnen kwam. Dit was een geslaagde verrassing.