Het waren werkelijk superkeukens

Het waren werkelijk superkeukens

We kwamen wat aanbiedingen tegen voor keukens en gezien we ons druk aan het oriënteren waren op het kopen en verbouwen van een keuken, was dit voor ons een uitgelegen kans om daar kennis mee te maken. Ze noemde het superkeukens, en dit klonk natuurlijk wel erg aantrekkelijk, vooral wanneer je de prijzen zag. Eenmaal aangekomen bij de superkeukens wisten we werkelijk waar niet wat we zagen. Superkeukens deed haar naam eer aan want er waren fantastisch droom keukens voor hele scherpe prijzen. Ik werd zo enthousiast dat ik gelijk alles wilde maar gelukkig kon mijn man het wel relativeren en hebben we tussen de ‘superkeukens’ een paar selecties gemaakt om daar dan weer een combinatie in te vinden. De verbouwing gaat nu eindelijk beginnen en we hebben alles al breed uitgemeten. Het ontwerp ziet er fantastisch uit en ik denk dat de werkelijkheid er nog beter uit gaat zien! Ik heb er wel zin in, ik hou ontzettend veel van koken en ik kan niet wachten om dit in mijn nieuwe keuken te gaan doen. De recepten liggen alvast klaar, dat kan ik je wel vertellen! showroom keuken