heftruckcertificaat halen doe je bij Wesseldijk

Afgelopen zomer heb ik mijn certificaat gehaald bij Wesseldijk. Mijn baas had aan mij gevraagd of ik mijn heftruckrijbewijs wilde halen. Aangezien het compleet betaald word door mijn baas en aangezien ik dan meer verdien stond ik daar zeker voor open. Bij je heftruckcertificaat halen komt best veel bij kijken. In eerste instantie dacht ik ” dat doe ik wel even”, maar helaas was dat niet zo. Theorie was pittig, maar gelijk wel in een keer geslaagd. Het examen was makkelijker. Dat kwam doordat de instructeurs je goed voorbereiden. Ze letten op je zwakke punten en spelen daar goed op in. 

Erg blij met mijn certificaatheftruckcertificaat halen

Sinds dat ik het certificaat heb ga ik met meer plezier naar mijn werk. Niet alleen omdat ik meer verdien, maar ook omdat het leuker werk is. Dat mijn baas mij deze kans heeft gegeven waardeer ik heel erg. Ik ben Wesseldijk ook zeer dankbaar. Als je je heftruckcertificaat wilt halen, dan kan je het beste bij hun je certificaat halen. 

Wat betreft de kosten zijn ze erg voordelig en daarnaast zijn ze ook nog eens super veelzijdig. Ze hebben namelijk meer dan 600 opleidingen. Ze zijn allemaal terug te vinden op de website!