Groothandel kaas

Groothandel kaas

Groothandel kaas is te vinden onder de naam Remijn. Al meer dan 35 jaar is dit bedrijf de leverancier van dit product. Meerdere winkels hebben de kazen, die zij leveren, al in het assortiment opgenomen. Ook op de markt loop je de kans om van deze leverancier de geweldig lekkere kazen te kunnen kopen.

Als klein kind ging ik vaak met mijn moeder naar de markt. Op de zaterdag stond eer altijd een paar kramen op het kerkplein. Hier kon je brood, groente en kaas halen. Af en toe stond er een kraam met kleding, maar daar kwamen wij niet voor. Mijn moeder was namelijk een groot fan van de heerlijke kazen die je bij de kaasboer op deze markt kon halen. Ik was hier ook een fan van, maar meer om het feit dat ik altijd een stukje mocht proeven.

Groothandel kaas

Heerlijke producten van de groothandel in kaas

Tradities zijn er om voortgezet te worden en daarom ben ik nu ook nog steeds een zeer groot fan van de leverancier Remijn. De markt in onze stad bestaat nog steeds, hoewel deze wel in omvang is toegenomen. Echter is de kaasboer er wel en daar ga ik dan nog elke week heen. Elke week laat ik mij verrassen door een andere stuk kaas, van een andere boer, te proeven. Natuurlijk is de leverancier van deze lekkernij nog wel hetzelfde en dat vind ik echt geweldig. De herinneringen die ik heb aan mijn moeder, wanneer ik naar de markt ga, koester ik op deze manier.