Goedkope vloertegels online?

Zijn de goedkope vloertegels online te koop of ben je in de winkel toch goedkoper uit? Soms zien consumenten dat de prijzen gelijk zijn of dat de prijzen online toch hoger zijn. Het verschil in prijzen is wel makkelijk te verklaren en dit heeft te maken met de webshop.

Als je online op zoek gaat naar goedkope vloertegels kom je veel verschillende webwinkels tegen. Het is belangrijk om het verschil te weten. Als je online naar een webwinkel van Gamma gaat moet je niet verwachten dat het goedkoper is dan in de gewone winkel. Gamma is een grote bouwmarktketen en de webwinkel is een extensie ervan. De kosten en lasten hangen allemaal samen.

Een webwinkel zonder fysieke filialen is een ander verhaal en je kunt er goedkope vloertegels kopen. Als we Gamma als voorbeeld nemen zien we dat ze veel kosten hebben, Voordat ze winst kunnen maken moeten ze alle kosten eerst eraf halen. Dit zijn de kosten van hun grote filialen en alle bijkomende kosten dat hieraan zijn verbonden. Ze moeten alle kosten doorberekenen naar de consument en goedkope vloertegels verkopen is gewoon niet mogelijk.

Een webwinkel zonder fysieke filialen heeft die kosten helemaal niet en kan dus makkelijker winst maken. Door de lagere kosten is het ook mogelijk om goedkope vloertegels te verkopen.