Fitness in Nijmegen onder begeleiding van een coach

Sporten

Nadat ik een tijd heb gezocht naar een fijne plek voor fitness in Nijmegen sport ik nu geruime tijd met veel plezier bij Target Personal Training. Ik had een beetje genoeg van alle standaard sportscholen waar je maar een beetje op apparaten traint zonder echt te weten waar je mee bezig bent. Je sport meestal met een bepaald doel maar niet elke training is even geschikt om dat doel te bereiken. Als je daar niet van op de hoogte bent, schiet je dus eigenlijk je doel voorbij. Zonde van alle tijd en inspanning dus.

Fitness Nijmegen

Fitness in Nijmegen bij Target Personal Training

Bij Target Personal Training doe je aan fitness in Nijmegen maar dan onder begeleiding van een coach. Dit kan een op een maar bij de vestiging in Beek kun je ook kiezen voor small group training. Hierbij train je met een klein groepje onder begeleiding van een trainer. Ik heb zelf gekozen voor een op een training omdat ik zo de beste begeleiding krijg. Sowieso krijg je altijd een trainingsschema op maat. Helemaal afgestemd op jouw doel maar ook op jouw conditie en fitheid. Zo train je op je eigen tempo en met je eigen training.

Sportschool

Motivatie

Ik ben erg blij dat ik deze stap heb gezet. Het trainen met een coach bevalt veel beter dan doelloos in een sportschool rondhangen. Ik merk nu ook echt resultaat. Dat komt niet alleen door een betere training maar ook door de begeleiding. Je bent veel meer gemotiveerd omdat er meer op je wordt gelet en je bovendien ook wordt aangemoedigd om net even dat stapje extra te zetten. Ook het behalen van resultaat heeft een positief gevolg voor mijn motivatie.

Ben jij ook op zoek naar een leuke sportschool met goede begeleiding? Bekijk dan eens de website van Target Personal Training en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek.