Eliquidmania.nl

Elektrisch roken in de elektronische sigarettenwereld, is hetzelfde als vapen of dampen. Uiteindelijk rook je geen echte tabaksrook maar een soort waterdamp. In Nederland gelden wat strengere regels dan in de landen om ons heen. Zo is het roken van THC- of CBD olie erg ongezond. Om een goede liquid aan te schaffen is het zinvol om een beetje inspiratie op te doen via internet. Eliquidmania, is een betrouwbare webshop van elektrische sigaretten. Je kunt er voor een goed advies over elektrisch roken terecht. Wanneer je vragen hebt over elektronisch sigaretten, dan kun je eenvoudig bellen, chatten of een e-mail sturen naar deze shop. Deskundigen zitten klaar om al je vragen te beantwoorden en je te vertellen wat je zo ongeveer moet aanschaffen om op een comfortabele manier een e-sigaret te roken.

Nicotine

Om geen teer meer in je longen te krijgen is stoppen met roken één van de beste opties. Je kunt echter ook e-sigaretten gaan roken, waar totaal geen teergehalte aanwezig is. Geen nicotine is natuurlijk het allerbeste maar wanneer je nét bent gestopt met het roken van tabak is het behoorlijk afkicken. Liquids met nicotine zijn in een paar varianten verkrijgbaar. 6 mg is de meest nicotine-arme liquid. Dan volgt de liquid met 12 mg. dat is de medium-variant en de zwaarste heeft een 18 mg nicotine inhoud.

De e-liquids kun je het beste bewaren op een donkere plek die op kamertemperatuur is en waar de kinderen niet bij kunnen.