Een personeelsfeest organiseren kun je wel aan 123 Bedrijfsfeest overlaten

Een personeelsfeest organiseren kun je wel aan 123 Bedrijfsfeest overlaten

 

Ik had het nooit eerder gedaan, een personeelsfeest organiseren, en daarom wist ik ook niet wat ik ervan kon verwachten. Toch was ik belast met de taak de vijftig mensen die ons bedrijf telt een dag lang te vermaken met allerlei leuks en even wist ik niet wat te doen. Ik had een black out en wist niet wat ik moest bedenken, hoe kwam ik in vredesnaam op een idee dat ieder van ons leuk zou gaan vinden?

 

Spetterend feest

 

Ik ben toen maar eens op het internet te rade gegaan wat de mogelijkheden voor een feest als dit eigenlijk wel niet waren en trof daar al gauw het ene spannende idee na het andere. Ik heb uiteindelijk besloten met de professionals van 123 Bedrijfsfeest in zee te gaan, professionals die al veel ervaring hebben met dit soort feesten en die echt weten wat ze doen. Het stelde me gerust het plan bij hen neer te leggen aangezien zij aan alle verschillende facetten die er bij een personeelsfeest als dit komen kijken zouden denken. Ik ben daarin in het geheel niet teleurgesteld want de organisatie heeft een fantastisch resultaat neergezet en we hebben echt van een spetterend feest mogen genieten.