Druif op stam

Lees hier alles over de druif op stam te koop bij Tropic trees. Op de site is te zien dat de prijzen flink uiteenlopen. Je kan al in bezit komen van een leuke druivenstruik voor twee tientjes. Je moet dan kiezen of dat je rode of witte druiven wil hebben in de nazomer. Een druif op stam in de tuin hebben heeft veel voordelen. Opvallend is dat een druif sterk is en lang meegaat. Een druif is resistent en daardoor niet gevoelig voor ziektes. Het enige wat telt is dat de druif op stam op de goede plek staat, en dat is warm met veel zon.

Meer bijzondere vruchtenbomen en struiken

De druif op stam is dus sterk. De druif zal dus oud worden in jouw tuin, maar al snel er oud uitzien. De stam van de druif lijkt na een paar jaar wel een eeuw oud met allemaal knoesten. Ieder jaar zie je aan de druif op stam de seizoenen voorbij gaan. Ieder voorjaar krijgt de druif van dat fris groene blad. Als het hoog zomer is zijn de bladeren donkergroen en is het bladerdek gesloten. Daartussen hangen trosjes druiven. In de nazomer heb je druiven, en daarna zie je de mooiste herfstkleuren. Maar Tropic trees heeft mee bijzondere vruchtenbomen te koop.

Exotische bomen en struiken in ons koude klimaat

Bij de druif op stam kun je nog een vijgenboom planten. Tropic trees heeft veel bijzondere bomen die vrucht dragen. De vijgenboom geeft een zoete geur af als die vrucht draagt. De citrusboom, daarvan heeft Tropic trees verschillende in het assortiment, is ook zoiets unieks. Je moet dan ook van tevoren kiezen of je limoenen, citroenen, granaatappels of sinaasappelen wil. Als je zo’n doorleefde stam ziet zitten, dan is naast de druif een olijfboom mooi. Ook een olijfboom ziet er snel uit als oud. In ieder geval is een hele exotische boomgaard in je tuin geen probleem, Tropic trees heeft het.