Bijzonder sierlijk aangezicht met de fonteinkraan van Sanitair Online

Bijzonder sierlijk aangezicht met de fonteinkraan van Sanitair Online

 

Mocht je op zoek zijn naar een goede fonteinkraan, kijk dan eens op de website van de firma Sanitair Online. Deze firma is voor mij van onschatbare waarde gebleken, enkele jaren terug al toen ik het toilet op de onderste verdieping onder handen nam. Nu was echter de badkamer aan de beurt en ik had nogal wat wensen. Op zich is de spartaans ingerichte badkamer, zoals de vorige bewoners dat hebben achtergelaten, helemaal naar mijn smaak en is het een stijl die goed bij mij past. Sommige onderdelen echter waren inmiddels wel aan vervanging toe, zoals de oude fonteinkraan die er geplaatst was en die zowat antiek te noemen was. Ik wilde daar een nieuwe fonteinkraan in, maar dan een in een oude stijl, en daarvoor was ik bij deze firma uiteraard weer helemaal aan het juiste adres. De wasbak zelf is er alleen maar mooier op geworden, het is een bijzonder sierlijk aangezicht zo. Ik raad het je dan ook van harte aan de website er eens op na te slaan en er je eigen voordeel van te ontdekken, want dat ís er.