Wat is de prijs van een puppycursus

Heeft u een puppy gekocht of gekregen en moet deze op puppycursus? Maar zit je met de vraag; wat is de prijs van een puppycursus? Bekijk dan snel de website van 123tinki! Op deze website zult u al snel zien dat de prijzen van een puppycursus erg mee zullen vallen en dat zij de beste hondenschool van Nederland zijn! Deze puppycursus is zeker een aanrader!

Kies voor 123tinki en al uw vragen over uw puppy die u in de eerste 180 dagen zal hebben, zullen beantwoord worden!

Waarom kiezen voor een puppycursus bij 123tinki?

Er zijn erg veel redenen waarom u moet kiezen voor een puppycursus. Zo is gebleken dat het geluk van je hond in jouw handen ligt en het eraan ligt wat jouw keuzes zijn in de eerste 180 dagen van zijn leven. Daarnaast blijkt ook dat de meeste trauma’s bij honden veroorzaakt worden in de eerste 6 maanden van zijn leven. Het is daarom belangrijk dat een hond de juiste opvoeding krijgt en op de juiste manier behandeld wordt. De puppycursus van 123tinki helpt u om een aantal gedragsproblemen te verbeteren. Door voor de puppycursus van 123tinki te kiezen, gaat u uw pup leren om bijvoorbeeld niet bang te zijn voor de bench, dat bijten en binnenhuis plassen verleden tijd zijn, netjes lopen aan de riem en luisteren op commando.

De puppycursus van 123tinki is de beste hondenschool van Nederland. Alle medewerkers hebben één voor één jarenlange ervaring in de hondenbranche en door deze kennis te stoppen in het bedrijf is het nu de beste hondenschool van Nederland. Daarnaast hebben zij ook een uitvoerig onderzoek gedaan onder 1000 hondenbezitters. Op de uitkomst van dit onderzoek hebben zij hun cursus kunnen verbeteren zodat de puppy’s nog beter opgevoed kunnen worden.

Waarom 123tinki kiezen?

In de afgelopen 2 jaar hebben alle hondenexperts die werkzaam zijn bij 123tinki hun ervaring, kennis en verschillende oefeningen verwerkt in de online puppytraining. De training ‘De eerste 180 dagen met je puppy in huis’ is de meest uitgebreide puppycursus in Nederland en doelt op de 7 meest voorkomende uitdagingen bij het opvoeden van een puppy.

Wanneer u kiest voor deze puppycursus, krijgt u 100% de meest complete boeken van Nederland. Letterlijk alles wat u moet weten over een puppy en de hondenopvoedig staat hierin. Daarnaast worden ook alle boeken en online puppy training video’s ontwikkeld door erkende experts. Door de bewezen resultaten van 123tinki, zijn er elke dag opnieuw honderden nieuwe puppy-eigenaren die vertrouwen hebben in de puppycursus.

Wat is de prijs van een puppycursus?

Een goede opvoeding is erg belangrijk voor een hond. Ze hebben allemaal liefde, zorg en een goede opvoeding nodig. Honden worden namelijk gemiddeld 10 jaar oud en willen het liefste de hele dag bij je zijn. Uw hond zal daarom uw beste vriend worden tenzij hij de eerste 180 dagen een goede basis heeft gehad. De mensen van 123tinki vinden dat elke hond een goede basis verdiend en daarom houden zij de prijs van de puppycursus zo laag mogelijk.