Mijn trouwjurk heb ik laten reinigen

Ik wil graag mijn trouwjurk reinigen, althans dit laat ik graag doen door een extern bedrijf. In de eerste instantie ging ik er niet eens vanuit dat ik vies zou worden. Pas aan het einde van de dag kwam ik erachter dat mijn kleding niet meer wit was. Verre van eigenlijk waardoor ik direct ben gaan zoeken naar een extern bedrijf die mij hiermee kon helpen. Mijn man had aangeboden om het eerst zelf te reinigen zodat wij hierop konden besparen. Enfin, in de tussentijd dat hij het probeerde schoon te maken ben ik maar op het internet gaan zoeken. Ik ging er natuurlijk al vanuit dat dit niet schoon te krijgen was!

Eindelijk gevonden

Zo ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf waar ik mijn trouwjurk kan laten reinigen. Vrijwel meteen terecht gekomen op de website van topreiniginginbruidsmode.nl. Ik heb nog wel even gewacht totdat mijn man naar beneden kwam met het bericht dat het hem niet was gelukt om het schoon te krijgen. Zo heb ik vervolgens een afspraak gemaakt bij dit bedrijf om mijn jurk te laten reinigen. Gelukkig weten zij wel degelijk hoe dat je dit op een efficiente manier kunt realiseren.

Mijn kleding werd netjes gereinigd en kreeg al vrij snel een bericht dat ik eerdaags mijn kleding schoon en wel thuis kan verwachten.