iPhone 7 bookcase hoes gekocht als cadeau

iPhone 7 bookcase

Ben jij op zoek naar een website waar jij een iPhone 7 bookcase hoesje kan bestellen? Ga dan eens naar de website van iphonehoesjes.nl. Deze website heeft een heel groot assortiment aan telefoonhoesjes en Apple accessoires. Onlangs ben ik via een tip van een vriend ook op de website gekomen. Daar was ik heel erg blij mee, omdat ik net een nieuwe Apple telefoon had aangeschaft. Nu wil ik ook andere de kans geven om voor een scherpe prijs een leuk hoesje uit te kiezen. Omdat dit bedrijf alle voorraad zelf in huis heeft, kunnen de prijzen scherp worden aangeboden.

iPhone 7 bookcase

Handige iPhone 7 bookcase hoes besteld

Mijn vriend is binnenkort jarig en ik vond het leuk om ook voor hem een telefoonhoesje cadeau te geven. Hij gebruikt zijn smartphone dagelijks en heeft daar geen bescherming voor. Dit vind ik niet heel erg handig, want zijn vorige telefoon heeft hij ook kapot laten vallen. Voor hem heb ik een hardcase besteld en voor mijzelf een iPhone 7 bookcase. Een hardcase is extra dun, maar wel met een goede bescherming. Omdat ik het erg handig vind om mijn geld, pasjes en telefoon bij elkaar te houden, is een flip wallet erg handig. Daarom heb ik deze dan ook gekozen.

iPhone 7 bookcase

Volgende dag al in huis

Tijdens mijn bestelling kon ik een keuze maken om het artikel in te laten pakken. Dat vond ik heel erg leuk en handig. Dit heb ik bij de hardcase dan ook laten doen, omdat het ook een cadeau was. Wanneer jij een product voor half zeven in de avond besteld, wordt het de volgende dag al geleverd. Ik had mijn Iphone 7 bookcase en hardcase ook al de volgende dag in huis. Tevens is verzending binnen Nederland ook nog eens gratis. Dit bedrijf heeft ook een webshop keurmerk, zodat jij weet dat jij hier veilig kunt winkelen. Kijk eens op de website voor een leuk hoesje voor jou.