Altijd naar de sauna met sauna korting

thermen

thermen

Ideale ontdekking

Dat ik wel eens naar de sauna ga, is absoluut geen geheim. Ik denk dat ik in mijn leven al wel een paar honderd euro aan de sauna heb uitgegeven! Al snel realiseerde ik me dat ik nooit naar de sauna hoef, zonder sauna korting. Op het internet vond ik namelijk allerlei trucs om korting te krijgen op de sauna! Nou wil ik niet alles in 1 keer met jullie delen, maar een tipje van de sluier kan ik wel oplichten. Ten eerste kun jij altijd op het internet zoeken naar sauna korting; vaak komen er dan wel kortingscodes te voorschijn voor verschillende sauna gelegenheden.

Zelf ga ik graag naar de Thermen Nijmegen en zij geven ook vaak korting op de sauna! Bijvoorbeeld als jij een vaste klant bent. Daarnaast kun jij altijd naar opties en bijzondere arrangementen vragen. Een andere manier om korting te krijgen, is door te vragen om saunabonnen bijvoorbeeld voor jouw verjaardag. Daarmee kun je 1 keer of misschien vaker naar de sauna met korting of geheel gratis. Wat ik ook wel eens mee maak, is dat er kortingsbonnen gegeven worden bij abonnementen op iets anders, zoals tijdschriften. Dus probeer dat ook eens!

thermenVoor een verjaardag

De korting is natuurlijk niet alleen voor jou zelf. Je kunt iemand anders ook een saunabon cadeau doen! Als je het slim speelt kunnen jullie dan samen naar de sauna, voor een voordelige prijs! Ik raad jullie in ieder geval de Thermen Nijmegen aan. Dat is echt mijn favoriet!